Η εταιρεία

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια εξειδικευμένη επιχείρηση που παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες στον τομέα των αρδευτικών συστημάτων. Βρισκόμαστε στην καρδιά της Καρυώτισσας, στην οδό “Μεγάλου Αλεξάνδρου” του Νομού Πέλλας στην Ελλάδα.

Εδώ στην “Παπαφώτης Ιωάννης” αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση αρδευτικών συστημάτων παντός τύπου σε χωράφια, θερμοκήπια και κήπους. Η εμπειρία μας και η εξειδίκευσή μας στον τομέα μας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας.

Ο στόχος μας

Ολοκληρωμένες λύσεις αρδευτικών συστημάτων

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας “Υπηρεσίες” για να ενημερωθείτε σχετικά με την ευρεία γκάμα υπηρεσιών που προσφέρουμε. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στη σελίδα “Τα έργα μας” για να δείτε ορισμένες από τις προηγούμενες επιτυχημένες εγκαταστάσεις μας.

Άρδευση χωραφιών

Άρδευση Θερμοκηπίων

Άρδευση Κήπων

Partners

Οι συνεργάτες μας

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να επιτυγχάνουμε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε κάθε έργο με επαγγελματισμό, προσήλωση στη λεπτομέρεια και σεβασμό προς τα προσωπικά σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους προμηθευτές και χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και την αντοχή των αρδευτικών συστημάτων που εγκαθιστούμε.

FAQ

Συχνές ερωτήσεις

Τα αρδευτικά συστήματα είναι κρίσιμης σημασίας για την παροχή του απαιτούμενου νερού στις καλλιέργειες. Βοηθούν στη διατήρηση της ενυδάτωσης και την ελέγχου της ποσότητας και του χρονισμού της παροχής νερού, εξασφαλίζοντας την υγεία και την ανάπτυξη των δέντρων και των φυτών.

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την εγκατάσταση αρδευτικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της επιλογής του κατάλληλου συστήματος, της εγκατάστασης των απαραίτητων εξαρτημάτων και των ακροφυσίων, καθώς και της παροχής συντήρησης και επισκευών.

Στην εταιρεία μας χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας από αξιόπιστους προμηθευτές. Βεβαιωνόμαστε ότι τα υλικά είναι ανθεκτικά, αποτελεσματικά και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε διάφορες συνθήκες περιβάλλοντος.

Η διαδικασία μας περιλαμβάνει μια αρχική συνάντηση για να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Στη συνέχεια, προτείνουμε το κατάλληλο αρδευτικό σύστημα και σχεδιάζουμε την εγκατάσταση. Όταν υπάρχει συμφωνία, προχωρούμε στην εγκατάσταση και παρέχουμε αναλυτικές οδηγίες για τη συντήρηση και τη χρήση του συστήματος.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στον αριθμό +30 694-922-6998 ή να μας στείλετε ένα email στη διεύθυνση info@papafotis-drops.gr. Θα απαντήσουμε άμεσα στις ερωτήσεις σας και θα οργανώσουμε μια συνάντηση κατάλληλη για εσάς.

Ναι, έχουμε αναλάβει πολλά έργα σε διάφορες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων χωράφιων, θερμοκηπίων και κήπων σε όλη την περιοχή του Νομού Πέλλας, αλλά και στους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πιερίας, Φλώρινας, Σερρών, Κιλκίς. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα “Τα έργα μας” για να δείτε φωτογραφίες και πληροφορίες σχετικά με ορισμένα από αυτά.